Välkommen till Söndrums VVS AB

Välkommen till Söndrums VVS

Din lokala rörmokare i
Halmstad och Södra Halland.

Om oss

Söndrums VVS AB är en rörmokare och VVS-montör i Halmstad som med engagemang, erfarenhet och personlig service erbjuder kvalitetstjänster för alla kunder.

Den lokala förankringen är viktig för oss och vi ser oss själva som en del av samhället När du anlitar oss är chansen är stor att du möts av någon i din närhet, någon du kan lita på i varje situation.

Oss kan du anlita vid renovering, nybyggnation och såklart, när olyckan är framme så kan du få snabb hjälp av kunniga och engagerade yrkesproffs. 

Engagemang

Vår passion, din förtjänst!

Det är inte alla som har turen att få jobba med något de verkligen tycker om. Vi är engagerade och brinner för att erbjuda bästa möjliga service till alla de människor vi träffar inom yrket.

Personlig service

Varje jobb är unikt!

Vi anser att varje jobb är unikt, eftersom det är unikt för våra kunder. Därför ser vi alltid till att vår service och skräddarsydda tjänster ger bästa möjliga resultat för dig. Som kund hos oss står du alltid i centrum.

Lokal förankring

Vi är en del av Halmstad!

Så när du kontaktar oss ska du alltid kunna känna dig  trygg i att veta att hjälpen du får utförs av en erfaren och kunnig yrkesexpert med nära anknytning till de områden vi verkar i. Vi strävar också efter att tala samma språk som våra kunder, eller om du så vill, hos oss gäller raka rör.

Våra kunder

Många av våra kunder är bygg- och fastighetsbolag, men vi jobbar även direkt mot företag och privatpersoner. Företaget är baserat i Söndrum, Halmstad. Men vi utför uppdrag i hela södra Halland.