Välkommen till Söndrums VVS AB

Erbjudande

Våra
tjänster

20160117_vilsharad_600x700

Nyinstallation

Söndrums VVS är din självklara samarbetspartner när du ska installera nytt inom rör & VVS.

Oavsett om det gäller en ny toalett eller vask som ska installeras eller om det handlar om totalentrepenad vid nybyggnation så erbjuder vi smidig och snabb installation med högsta kvalité på vårt arbete. Vi ger gärna ett kostnadsförslag för våra installationer och ser alltid till att hålla oss inom budget och tidsram.

Service & Underhåll

Det bästa sättet att undvika stora kostnader är regelbunden inspektion och underhåll från en kompetent yrkesexpert. Om olyckan väl är framme kan vi hjälpa dig, snabbt och enkelt. Vi sätter en ära i att ha en kort responstid och finns snabbt på plats. 

Är du osäker på att du kan laga läckan själv så är det bättre att ringa oss direkt, ha gärna vårt nummer till hands.

Renovering

Är du trött på ditt gamla badrum eller börjar köket bli slitet? Är det dags för en förändring? Då ska du vända dig till oss.

Vi fixar allt som har med rör och VVS att göra under din renovering. Från installation och design till val av vask & rör. Kontakta oss gärna för att diskutera olika lösningar så kan vi ge sedan dig ett kostnadsförslag på hela arbetet.

Söndrums VVS kan hjälpa dig med den förändring du vill ha!

Vad är VVS?

VAD STÅR VVS FÖR?

VVS står för värme, ventilation och sanitet och betecknar dels en bransch inom byggindustrin, dels de tekniska system i byggnader som planeras, projekteras och utförs av branschen, inklusive de produkter som då används.

VVS omfattar system för vattenförsörjning och avlopp i fastigheter, samt styr- och övervakningssystem för detta, samt för kontroll av inomhusklimatet. Viktiga delar är energiförsörjning med vattenburna system för uppvärmning och komfortkylning samt distribution och avledning för tappvatten.

Till VVS räknas oftast även system för tryckluft, gaser inom sjukhus och industrier, system för brandskydd med vattensprinkler med mera.

Söndrums VVS AB arbetar med alla förekommande tjänster inom VVS och utför rörarbeten och rörinstallationer för både företag och privatpersoner.

Söndrums VVS AB har ett väl utformat materiallager i både servicebilar & på lager. Detta innebär att material alltid finns tillgängligt.

. Nyinstallation
. Ombyggnation
. Värmepumpar
. Värmepannor och varmvattenberedare
. Service